SKV 4 met overtuigende overwinning de winterstop in!

Sportparkweg 8
6717LD
EDE GLD
tel. 0318-632408

Opnieuw een uitwedstrijd op Sportpark Hoekelum voor SKV 4. Ditmaal was Ede/Victoria de tegenstander. Onze imposante kale leider Addo ontbrak vanwege quality-time met het gezin, maar gelukkig stond Bart paraat om zijn rol met verve over te nemen. Onder de lat keerde onze verloren zoon Dylan terug en die deed er alles aan om zijn doel (eindelijk een keer) schoon te houden.

Voorafgaand aan de wedstrijd had Mario beloofd Derk te trakteren op wat biertjes bij minimaal twee doelpunten. Derk nam dit als een persoonlijke uitdaging, en in de eerste helft zette hij meteen een indrukwekkende hattrick op zijn naam. Een prestatie die echter niet zonder gevolgen bleef, aangezien hij hierna geblesseerd het veld moest verlaten. De andere doelpunten voor rust waren afkomstig van Robert en Teun, waardoor SKV met een comfortabele voorsprong de rust in ging.

In de tweede helft scoorde Daan met een fantastische kopbal. Het slotakkoord was voor Tedje, die zichzelf op de linkerflank lanceerde en na een verbluffende sprint over 60 meter de bal met buitenkantje links langs de doelman schoot: 0-7.

Waardering gaat uit naar Robert Ralph en Mystery Guest Tijmen voor hun waardevolle bijdrage aan deze wedstrijd. Ook een speciale vermelding voor Jelle, die in de tweede helft foutloos vlagde. Zijn rentree als grensrechter wordt met groot respect ontvangen, en hij wordt hartelijk bedankt voor zijn bijdrage aan het succes van SKV 4.

In de kleedkamer genoten we na afloop van een smakelijk borreltje, zowel om op te warmen als om de overwinning te vieren. Op de foto stralen de doelpuntenmakers Tedje en Derk, en natuurlijk ontbreekt de altijd betrokken, maar nooit-scorende Luuk Verdonk niet als er alcohol wordt genuttigd. Wasvrouwtje, bedankt voor de lekkere borrel!