Schras 65
6744WT
EDERVEEN
tel. 0318-571463

Punten pakken blijft nog steeds lastig voor SKV. Ook het uitduel tegen Advendo'57 leverde geen punten op. In Ederveen werd het 3-0.

SKV begon nog best goed aan de wedstrijd. In de zevende minuut kreeg Berry van de Poll - plotseling alleen voor de keeper - een goede kans om te scoren, maar de doelman bleek een te grote sta-in-de-weg. Hierna nam Advendo'57 wat meer het initiatief. In de 25e minuut kreeg het zijn eerste kans en toen was het ook meteen raak. Een minuut later scoorde de thuisploeg nogmaals, zodat de stand na 26 minuten spelen 2-0 was. Dit was ook de ruststand.

Na rust bleef Advendo'57 het net wat sterkere team op het veld. Zeker aanvallend beschikte de thuisploeg over meer kwaliteit, maar gelukkig voor SKV was hun aanvalslinie een aantal keer nét niet scherp genoeg en werd 'slechts' paal, paal en lat geraakt. Ook SKV kreeg een paar kansjes. Zeker vanaf het moment dat Advendo'57 in de 62e minuut met tien man verder moest na een tweede gele kaart voor één van de aanvallers, ging SKV offensiever spelen. Een keer waren de blauwhemden erg dichtbij een treffer, maar werd de bal nog net van de doellijn weggewerkt. Scoren lukte dus ook ditmaal niet. Omdat Advendo'57 in blessuretijd nog een derde doelpunt maakte, eindige de wedstrijd in 3-0.