De Hokhorst 5
3927GX
RENSWOUDE
tel. 0318-572150

In een regenachtige en daardoor weinig sfeervolle ambiance op het veld van Renswoude vond vandaag de laatste wedstrijd voor de winterstop plaats tussen de koploper Renswoude en de hekkensluiter SKV. De thuisploeg wist zijn positie aan de top te handhaven, terwijl SKV met opgeheven hoofd de winterstop ingaat na een dappere strijd.

De wedstrijd begon met beide teams vastberaden om de eerste helft van het seizoen af te sluiten met een positief resultaat. SKV, de nummer laatst in de 3e klasse B, liet vanaf het begin zien dat ze niet van plan waren zich zomaar gewonnen te geven. In de 17e minuut kreeg SKV een uitgelezen kans: een perfecte hoge voorzet van Anouar Haouat vond het hoofd van Bart Silvius, maar de doelman van Renswoude wist de vallende kopbal knap te stoppen.

Renswoude liet echter ook zien waarom ze bovenaan staan. In de 33e minuut probeerden ze het van afstand, maar de bal belandde op de paal, zodat SKV aan een benauwde situatie ontsnapte. Vlak voor rust zorgde SKV met Anouar Haouat zelf nog voor gevaar, maar zijn schot kwam tegen de buitenkant van de paal.

Na de gelijkopgaande eerste helft slaagde Renswoude erin om in de 56e minuut de score te openen. Eén van hun weinige goede doelpogingen resulteerde in een treffer, waarmee de thuisploeg de leiding nam met 1-0. SKV zette in de laatste 20 minuten van de wedstrijd alles op alles, maar slaagde er niet in om de gelijkmaker te scoren.

Voor SKV betekent deze wedstrijd een ongelukkig einde van het eerste deel van het seizoen. Hoewel de punten weer niet mee naar huis werden genomen, kan SKV wel met opgeheven hoofd de winterstop in, wetende dat het gedegen tegenstand heeft geboden aan de koploper.