Zoomweg 8
6704PE
WAGENINGEN
tel. 0317-412166

Eindelijk, na een lange periode van teleurstellingen en tegenslagen, is er weer reden tot vreugde voor SKV. In een sterke wedstrijd van de blauwhemden heeft SKV niet alleen een overwinning behaald, maar heeft het Otterlo, eerder nog met 3-0 te sterk, met een verbluffende score van 6-1 verslagen!

In een wedstrijd vol inzet en strijd - eigenschappen die van cruciaal belang zijn gezien de dreiging van degradatie - liet SKV zien wat het waard is. De eerste beloning voor de inspanningen kwam in de 26e minuut, toen Achraf El Azzouzi een prachtige voorzet gaf op Lennart van de Peppel, die de bal beheerst controleerde, de 16 binnen dribbelde en koelbloedig de 1-0 op het scorebord zette. Eindelijk stond SKV weer eens op voorsprong!

Helaas wist Otterlo in de 40e minuut gelijk te maken. Ondanks een sterke verdediging kreeg een aanvaller van de bezoekers iets te veel ruimte en wist vanaf de rand van het strafschopgebied de 1-1 te scoren. Gelukkig liet SKV zich hierdoor niet van de wijs brengen. Omar el Azami maakte kort voor rust met een geweldige uithaal de 2-1, en even later werd deze treffer zelfs gevolgd door een knap doelpunt van Tjalling Kamerman, die dribbelend door de verdediging van Otterlo, voor de 3-1 ruststand zorgde.

Ook na rust bleef SKV sterk en was het ook dominant. De focus lag op het onschadelijk maken van de aanvallen van de tegenstander en het benutten van kansen. En met succes! In de 56e minuut onderschepte Omar el Azami een mislukte pass van Otterlo en scoorde met een prachtig lobje over de keeper de 4-1. Tien minuten later vergrootte Berry van de Poll de voorsprong naar 5-1 na een pass van Bailey Leegwater.

Maar SKV was nog niet klaar. In de 76e minuut raakte Stijn Albers met een kanonskogel de lat, na een indrukwekkende aanval opgezet door Panos Shehaj. Uiteindelijk viel het zesde doelpunt in de 86e minuut. Lennart van de Peppel zette opnieuw een aanval op en vond Berry van de Poll, die de bal met een schot in de korte hoek tegen het net joeg voor de 6-1 eindstand.

Na een reeks van zes opeenvolgende nederlagen, heeft SKV eindelijk weer een overwinning behaald - en wat voor een! Met een verpletterende 6-1 zege op Otterlo hebben ze bewezen dat ze toch wel wat kunnen. Hopelijk wordt deze zege in de komende wedstrijden vervolgd met nog meer succes!