Van Maanenstraat 1
4043GA
OPHEUSDEN
tel. 0488-442205

In een duel waarin beide teams moeite hadden om hun stempel te drukken, moest SKV wederom de bittere smaak van een nederlaag proeven. In de uitwedstrijd in Opheusden werden de blauwhemden, gehuld in het rood, met 1-0 verslagen door een andere laagvlieger: DFS sv.

Het werd een wedstrijd met zeer weinig kansen. Beide teams lieten weinig zien en de goede acties waren op de vingers van één hand te tellen. Pas in de tweede helft diende zich de eerste echte mogelijkheid aan. Bailey Leegwater dook plotseling op voor de doelman, maar zijn schot werd gestuit door het uitgestoken been van de keeper. Ook DFS sv slaagde er niet in veel gevaarlijke kansen te creëren. Hun grootste gevaar kwam uit hoekschoppen. En juist een van deze hoekschoppen resulteerde in de 65e minuut in de enige goal van de wedstrijd. Typerend voor het verloop van de wedstrijd was dat de bal iedereen ontglipte en zo het doel in verdween... Deze treffer bleek uiteindelijk ook de beslissende en enige goal van de wedstrijd.