Lekdijk Oost 12
3961MB
WIJK BIJ DUURSTEDE
tel. 0343-577899

Op het veld van CDW stond SKV vandaag voor een cruciale confrontatie tegen een directe concurrent op de ranglijst. Voorafgaand aan de wedstrijd had CDW een voorsprong van 2 punten op SKV, dat zich op dat moment op de onderste plek van de ranglijst bevond. De inzet was hoog voor de Wageningers, die vastbesloten waren om punten te pakken en een sprong te maken in het klassement.

De wedstrijd begon enerverend, en al in de 4e minuut wist CDW het eerste doelpunt te scoren. Een vroege tegenslag voor SKV, maar de ploeg liet zich niet uit het veld slaan. In de 8e minuut kwamen de blauwhemden terug met een schitterende gelijkmaker. Bart Silvius toonde zijn klasse met een prachtig afstandsschot van buiten de zestien, mogelijk gemaakt door een uitstekende assist van Emilj Astamirov. De snelle respons bracht de stand op 1-1 en gaf SKV hernieuwd vertrouwen.

Tien minuten na de gelijkmaker zorgde Anouar Haouat voor een opwindend moment. Na een knappe actie slaagde hij erin een goed geplaatst schot af te vuren, maar helaas bleef de stand onveranderd. De eerste helft eindigde met een gelijke stand, maar de spanning op het veld beloofde een boeiende tweede helft.

Helaas verliep de tweede helft minder gunstig voor SKV. In de 67e minuut maakte CDW gebruik van een slippertje achterin bij SKV en kwam op een voorsprong van 2-1. Ondanks de inzet van de bezoekende ploeg slaagde SKV er niet in het tij te keren en de thuisploeg behield de voorsprong tot het laatste fluitsignaal.

Voor SKV volgt volgende week een nieuwe uitdaging. Het team zal dan afreizen naar Renswoude, de huidige koploper. Tegen hen zal SKV alles op alles moeten zetten om een positief resultaat te behalen. Dit zal lastig zijn, maar in deze klasse is niks onmogelijk.