Grebbeweg 81
3911AV
RHENEN
tel. 0317-612708

In Rhenen speelde SKV één van zijn minste wedstrijden van de afgelopen jaren. Tegen een degelijke ploeg als Candia’66 helpt dat niet. De thuisploeg versloeg SKV daarom ook met 4-0.

Vanaf het begin van de wedstrijd leek de echte wil om te winnen te missen bij SKV. Natuurlijk, de spelers wilden wel, maar weinig lukte. Ook ontbrak voldoende inzet en strijd bij de blauwhemden. Aan de andere kant was dit wel aanwezig bij Candia’66. Mede daardoor wist de ploeg uit Rhenen voor rust al een comfortabele 2-0 voorsprong te pakken.

Na rust was er ietsjes meer beleving bij SKV. Nog steeds was Candia’66 het sterkere team op het veld, maar SKV liet nu tenminste wat meer strijd zien. Helaas leidde het ook nu tot vrijwel geen kansen voor de blauwhemden. Omdat Candia’66 wel wat kansen kreeg en nog tweemaal het net wist te vinden, eindigde de wedstrijd in een grote nederlaag: 4-0.