Zoomweg 8
6704PE
WAGENINGEN
tel. 0317-412166

SKV en DFS sv bleken behoorlijk aan elkaar gewaagd. Over en weer waren er in de beginfase van het duel wat mogelijkheden, zonder echt gevaarlijk te worden. Na iets meer dan een kwartier spelen kregen de bezoekers uit Opheusden een eerste grote kans en was het meteen raak: 0-1. Tien minuten later werd het zelfs 0-2 voor DFS sv. SKV maakte het zichzelf zo wel lastig, maar gelukkig scoorde Emilj Astamirov al in de 32e minuut met een harde uithaal de 1-2. Hierna kreeg SKV nog wat kansjes – onder andere voor Anouar Haouat – maar de gelijkmaker zat er voor het rustsignaal nog niet in.

Het eerste half uur na rust domineerde SKV het spel. De ploeg kreeg een aantal goede kansen, waarvan schoten van Tijmen Remijnse en Lennart van de Peppel het gevaarlijkst waren. Ondanks die goede kansen duurde het toch nog tot de 60e minuut voordat de gelijkmaker eindelijk op het scorebord verscheen. Melle ten Brinke ging op snelheid het strafschopgebied van DFS sv in. Daar schoffelde een verdediger van de bezoekers hem onderuit. SKV kreeg een strafschop, die door aanvoerder Tjalling Kamerman werd binnengeschoten.

Na de 2-2 duurde het niet lang tot SKV nogmaals scoorde. Randje ‘zestien’ kreeg Jente van Leeuwe de bal voor zijn voeten en met een heerlijke knal buitenkant voet poeierde hij de bal hoog tegen de touwen. SKV stond nu voor het eerst dit duel op voorsprong en gezien het spel in de tweede helft tot deze treffer zou het niet erg verrassend zijn geweest als het nog vaker zou scoren. Helaas gebeurde dit niet en werd het spel juist wat behoudender. Dit werkte DFS sv in de kaart en in de tweede minuut van de blessuretijd maakte het alsnog gelijk: 3-3.